След като бурите причиниха щети в централната част на нацията в

...
След като бурите причиниха щети в централната част на нацията в
Коментари Харесай

Избухването на тежки метеорологични условия продължава със силна, продължителна заплаха от торнадо от Охайо до Кентъки

След като бурите предизвикаха вреди в централната част на нацията в понеделник, експлоадирането на тежките метеорологични условия във вторник се чака да бъде по-интензивно, с капацитет за мощни, дълги -проследяване на торнада, които биха могли да се раздерат в елементи от Охайо, централен и източен Кентъки, югоизточна Индиана и далечната западна Западна Вирджиния.

По-широк риск от неприятно време се простира в елементи от югоизточната част, където мощните торнада са опасност от вторник вечерта до вторник през нощта в елементи от Алабама и Джорджия.

Първа поредност от силни гръмотевични бури вече аргументи вреди в долината на Охайо във вторник сутринта, само че втората поредност от тежки метеорологични условия във вторник следобяд тормози синоптиците, защото се прогнозира развиване на суперклетки след прекосяването на топлия фронт.

В допълнение към забележителната опасност от торнадо, Центърът за прогнози на FOX сподели, че са вероятни също огромни градушки и пориви на вятър със скорост над 70 благ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР